app-icon-120x120pxWatter soort program is Player22.com?
pic overview
Beskrywing
Player22.com is 'n sosiale toepassing wat ontwerp is om nuwe vriende te ontmoet wat naby jou woon. Die aansoek is heeltemal gratis.
Player22.com is die eerste internetdiens in sy soort. Dit kombineer 'n speletjiebediener, 'n kletsbediener, 'n kragtige sosiale toepassing ... en selfs meer.
Installasie van die toepassing
Player22.com is beskikbaar sonder installasie: Op enige persoonlike rekenaar of slimfoon, met behulp van 'n moderne blaaier soos
Chrome, Safari, Edge, Firefox, Samsung
deur na die webwerf te navigeer
"player22.com/app"
.
As jy verkies om die toepassing te installeer: Gaan na jou gunsteling App-winkel en soek na app-icon-120x120px
"Player22"
.
'n Woord van die skrywer
"My naam is Joel. Ek is 'n onafhanklike Franse sagteware-ingenieur. Ek het die eerste weergawe van gepubliseer
Player22.com
terug in 2011 onder die naam "
Keyja.com
". En vandag in die jaar 2022 is ek trots om 'n nuwe weergawe vry te stel, met al die suksesvolle kenmerke van die ou toepassing, maar ook met baie verbeterings. »
player22 banner anim
« Sluit aan by een van ons gemeenskappe. Welkom by Player22.com, die eerste internetdiens wat toegewy is aan "sosiale vermaak": Kom ons speel met snaakse mense. Kom ons praat met interessante mense. Kom ons ontmoet nuwe wonderlike mense. En bowenal, kom ons geniet dit saam! »
pic signature