multilingualKies 'n bediener.
pic server
Wat is 'n bediener?
Daar is een bediener vir elke land, elke streek of staat, en vir elke stad. Jy moet 'n bediener kies om die toepassing te kan gebruik, en wanneer jy dit doen, sal jy in kontak wees met mense wat dieselfde bediener as jy gekies het.
Byvoorbeeld, as jy die bediener "Mexico" kies, en jy klik op die hoofkieslys en kiesforum "Forum", jy sal aansluit by die forum van die bediener "Mexico". Hierdie forum word besoek deur Mexikaanse mense, wat Spaans praat.
Hoe om 'n bediener te kies?
Maak die hoofkieslys oop. Klik onderaan op die knoppie "Gekose bediener". Dan kan jy dit op 2 maniere doen:
Kan ek my bediener verander?
Ja, maak die hoofkieslys oop. Klik onderaan op die knoppie "Gekose bediener". Kies dan 'n nuwe bediener.
Kan ek 'n ander bediener gebruik as die plek waar ek woon?
Ja, ons is baie verdraagsaam, en sommige mense sal bly wees om buitelandse besoekers te hê. Maar wees bewus: