mailE-pos
Wat is dit?
'n E-pos is 'n privaat boodskap tussen jou en 'n ander gebruiker. Die e-posse word op die bediener aangeteken, sodat jy 'n boodskap kan stuur aan iemand wat nie op die oomblik aan die bediener gekoppel is nie, en die persoon sal die boodskap later ontvang.
E-pos in die toepassing is 'n interne boodskapstelsel. Slegs mense wat 'n aktiewe rekening op die toepassing het, kan interne e-posse stuur en ontvang.
Hoe om dit te gebruik?
Om 'n e-pos aan 'n gebruiker te stuur, klik sy bynaam. Dit sal 'n spyskaart oopmaak. Kies in die kieslystalk "Kontak", danmail "E-pos".
Hoe om dit te blokkeer?
Jy kan inkomende e-posse blokkeer as jy dit nie wil ontvang nie. Om dit te doen, maak die hoofkieslys oop. Druk diesettings instellingsknoppie. Kies dan "forbidden Ongevraagde boodskappe >mail Mail" in die hoofkieslys.
As jy boodskappe van 'n spesifieke gebruiker wil blokkeer, ignoreer hom. Om 'n gebruiker te ignoreer, klik sy bynaam. Kies in die kieslys wat gewys wordlist "My lyste", danuserlist iggy "+ ignoreer".