app-icon-120x120px¿Kuna kasta programas Player22.com ukax utji?
pic overview
Qillqawi
Player22.com ukax mä aplicación social ukawa, machaq amigonakampi uñt’asiñatakiwa, jupanakax jak’an jakasipxi. Uka solicitud ukax taqpach inakiw.
Player22.com ukax nayrïr servicio de internet ukawa. Mä servidor de juegos, mä servidor de chat, mä ch’aman app social... ukat juk’ampinakamp mayachthapi.
Uka aplicación ukan utt’ayata
Player22.com ukax jan instalación ukampiw utji: Kawkïr computadora personal jan ukax smartphone, jichha pacha navegador apnaqañax kunjamatix
Chrome, Safari, Edge, Firefox, Samsung
sitio web ukar mantasa
"player22.com/app"
.
Uka aplicación ukar uñstayañ munasmati: App-store ukar sarañamawa, ukat thaqhañamawa app-icon-120x120px
"Player22"
.
Qillqirin mä arupa
« Nayan sutijajj Joel satawa. Nayax francés ingeniero independiente de software ukhamätwa. Nayax nayrïr versión de...
Player22.com
2011 maranx " "
Keyja.com
". Ukat jichhürunakanx 2022 maranx mä machaq versión uñstayañax wali jach’anchatawa, taqi kunatix nayra aplicación ukan aski lurawinakapampi, ukampirus walja askinak lurañampiw utjaraki. »
player22 banner anim
« Jiwasana mä ayllunakasa mayachasipxañani. Player22.com ukarux walikpun jutapxtaxa, nayrïr servicio de internet ukax "entretenimiento social" ukar uñt'ayatawa: Larusiñ jaqinakamp anatt'añäni. Munañ munir jaqinakampiw parltʼañäni. Machaq suma jaqinakamp jikisiñäni. Ukat taqi kunat sipansa, ¡maynimp kusistʼapxañäni! »
pic signature