appointmentConeix gent anant a les cites.
pic appointment
Què és una cita?
En aquesta aplicació, pots conèixer gent virtualment utilitzant el xat, el fòrum, les sales de joc, etc. Però també pots organitzar esdeveniments a la vida real i donar la benvinguda a convidats, que poden ser amics teus o desconeguts.
Publica el teu esdeveniment amb una descripció, una data i una adreça. Estableix les opcions de l'esdeveniment per adaptar-se a les limitacions de la teva organització i espera que la gent es registri.
Com utilitzar-lo?
Per accedir a aquesta funció, aneu al menú principal i seleccioneumeet Coneix >appointment Cita.
Veureu una finestra amb 3 pestanyes:search Cerca,calendar Agenda,eye Detalls.
searchLa pestanya Cerca
Utilitzeu els filtres de la part superior per seleccionar una ubicació i un dia. Veureu els esdeveniments proposats per a aquell dia en aquest lloc.
Seleccioneu un esdeveniment prementeye botó.
calendarLa pestanya Agenda
En aquesta pestanya, podeu veure tots els esdeveniments que heu creat i tots els esdeveniments als quals esteu registrat.
Seleccioneu un esdeveniment prementeye botó.
eyeLa pestanya Detalls
En aquesta pestanya, podeu veure els detalls de l'esdeveniment seleccionat. Tot s'explica per si mateix.
hintPista : premeu el botósettings botó Configuració de la barra d'eines i seleccioneuappointment export "Exporta al calendari". A continuació, podreu afegir els detalls de l'esdeveniment al vostre calendari preferit
(Google, Apple, Microsoft, Yahoo)
, on podreu configurar alarmes i molt més.
Com crear un esdeveniment?
A lacalendar Pestanya "Agenda", premeu el botócreate item "Crea" i seguiu les instruccions a la pantalla.
Si us plau llegiu el moderatorNormes per a les cites abans de fer-ho.
Estadístiques de cites
Obre el perfil d'un usuari. A la part superior, veureu les estadístiques d'ús de les cites.