modal menuNavega pel programa.
pic navigate
Principis de navegació
La interfície d'usuari del programa és com la del vostre ordinador:
Sobre les notificacions
De vegades, veureu una icona parpellejant a la barra de tasques. Això és per cridar la vostra atenció, perquè algú està preparat per jugar, o perquè us toca jugar, o perquè algú ha escrit el vostre àlies a la sala de xat, o perquè teniu un missatge entrant... Simplement feu clic a la icona que parpelleja per esbrineu què està passant.
Paciència...
Una última cosa: aquest és un programa en línia, connectat a un servidor d'Internet. De vegades, quan feu clic a un botó, la resposta triga uns quants segons. Això és degut a que la connexió a la xarxa és més o menys ràpida, segons l'hora del dia. No feu clic diverses vegades al mateix botó. Només espereu fins que el servidor respongui.