Com configurar les opcions del joc?
Quan hàgiu creat una sala de jocs, automàticament ets l'amfitrió de la sala. Quan sou l'amfitrió d'una habitació, teniu el poder de decidir com configurar les opcions de l'habitació.
A la sala de jocs, feu clic al botó d'opcionssettings , i seleccioneusettings "opcions de joc". Les opcions són les següents:
Feu clic al botó "D'acord" per gravar les opcions. El títol de la finestra canviarà i les opcions de la vostra habitació s'actualitzaran a la llista de jocs del vestíbul.