sudoku plugin iconRegles del joc: Sudoku.
pic sudoku
Com jugar?
Per jugar, només cal que feu clic al quadrat on col·loqueu un dígit i després feu clic a un número.
Les regles del joc
Sudoku és un joc mental japonès. Heu de trobar la manera de col·locar els dígits de l'1 al 9 en una graella de 9x9. Al començament del joc, es donen uns quants dígits i només hi ha una manera d'omplir correctament la graella. Cada dígit s'ha de col·locar per tal de respectar cadascuna de les regles següents:
Tradicionalment, el Sudoku és un joc solitari. Però en aquesta aplicació, és un joc per a dos jugadors. Cada jugador juga darrere de l'altre fins que la graella s'omple. Al final, el jugador amb el menor nombre d'errors guanya la partida.