multilingualSeleccioneu un servidor.
pic server
Què és un servidor?
Hi ha un servidor per a cada país, cada regió o estat i per a cada ciutat. Heu de seleccionar un servidor per poder utilitzar l'aplicació i, quan ho feu, estareu en contacte amb persones que hagin seleccionat el mateix servidor que vosaltres.
Per exemple, si seleccioneu el servidor "Mèxic", i feu clic al menú principal i seleccioneuforum "Fòrum", us unireu al fòrum del servidor "Mèxic". Aquest fòrum és visitat per mexicans, que parlen espanyol.
Com seleccionar un servidor?
Obriu el menú principal. A la part inferior, feu clic al botó "Servidor seleccionat". Aleshores, podeu fer-ho de 2 maneres:
Puc canviar el meu servidor?
Sí, obriu el menú principal. A la part inferior, feu clic al botó "Servidor seleccionat". A continuació, seleccioneu un nou servidor.
Puc utilitzar un servidor diferent del lloc on visc?
Sí, som molt tolerants, i algunes persones estaran encantades de rebre visitants estrangers. Però tingueu en compte: