privchatMissatgeria instantània
Què es?
Un missatge instantani és un missatge privat entre tu i un altre usuari. Només podeu enviar aquest tipus de missatges als usuaris que estiguin connectats al servidor ara mateix i els missatges no es registren. Els missatges instantanis són privats: només els podeu veure tu i el teu interlocutor.
Com utilitzar-lo?
Per obrir una finestra de missatgeria instantània amb un usuari, feu clic al seu sobrenom. Al menú que es mostra, seleccioneutalk "Contacte", doncsprivchat "Missatgeria instantània".
Aquí trobareu instruccions sobre com utilitzar el tauler de xat.
Com bloquejar-lo?
Podeu bloquejar els missatges privats entrants si no els voleu rebre. Per fer-ho, obriu el menú principal. Premeu el botósettings botó de configuració. A continuació, seleccioneu "forbidden Missatges no sol·licitats >privchat Missatgeria instantània" al menú principal.
Si voleu bloquejar els missatges d'un usuari concret, ignoreu-lo. Per ignorar un usuari, feu clic al seu sobrenom. Al menú que es mostra, seleccioneulist "Les meves llistes", doncsuserlist iggy "+ ignora".