app-icon-120x120pxChì tipu di prugramma hè Player22.com?
pic overview
Descrizzione
Player22.com hè una applicazione suciale pensata per scuntrà novi amichi chì campanu vicinu à voi. L'applicazione hè totalmente gratuita.
Player22.com hè u primu serviziu Internet di u so tipu. Unisce un servitore di ghjochi, un servitore di chat, una putente app suciale ... è ancu di più.
Installazione di l'applicazione
Player22.com hè dispunibule senza installazione: In ogni urdinatore persunale o smartphone, utilizendu un navigatore mudernu cum'è
Chrome, Safari, Edge, Firefox, Samsung
navigendu à u situ web
"player22.com/app"
.
Se preferite stallà l'applicazione: Andate à u vostru App-store preferitu è cercate app-icon-120x120px
"Player22"
.
Una parolla di l'autore
"Mi chjamu Joël. Sò un ingegnere software francese indipendente. Aghju publicatu a prima versione di
Player22.com
torna in u 2011 sottu u nome "
Keyja.com
". È oghje in l'annu 2022, sò orgogliu di liberà una nova versione, cù tutte e funzioni di successu di l'antica applicazione, ma ancu cù assai miglioramenti. »
player22 banner anim
« Uniscite à una di e nostre cumunità. Benvenuti à Player22.com, u primu serviziu internet dedicatu à "l'intrattenimentu suciale": Ghjuchemu cù persone divertenti. Parlemu cù persone interessanti. Scuntremu novi persone maravigliose. È sopratuttu, divertiremu inseme ! »
pic signature