sudoku plugin iconRegoli di u ghjocu: Sudoku.
pic sudoku
Cumu ghjucà?
Per ghjucà, basta à cliccà nantu à u quatratu induve piazzà un cifru, dopu cliccate un numeru.
E regule di u ghjocu
Sudoku hè un ghjocu di mente giapponese. Duvete truvà a manera di mette i numeri da 1 à 9 nantu à una griglia 9x9. À u principiu di u ghjocu, uni pochi di cifre sò datu, è ci hè solu un modu per riempie a griglia currettamente. Ogni cifru deve esse piazzatu per rispettà ognuna di e seguenti regule:
Tradizionalmente, Sudoku hè un ghjocu solitario. Ma nantu à sta app, hè un ghjocu per dui ghjucatori. Ogni ghjucadore ghjoca dopu à l'altru finu à chì a griglia hè piena. À a fine, u ghjucatore cù u più chjucu numeru di errori vince u ghjocu.