mailE-mail
Chi hè què?
Un email hè un missaghju privatu trà voi è un altru utilizatore. L'e-mail sò arregistrati in u servitore, cusì pudete mandà un missaghju à qualchissia chì ùn hè micca cunnessu à u servitore avà, è a persona riceverà u messagiu più tardi.
E-mail in l'app hè un sistema di messageria interna. Solu e persone chì anu un contu attivu nantu à l'applicazione ponu mandà è riceve email internu.
Cumu aduprà?
Per mandà un email à un utilizatore, cliccate nantu à u so nickname. Aprirà un menu. In u menu, selezziunatetalk "Contattu", alloramail "E-mail".
Cumu bluccà?
Pudete bluccà e-mail entranti se ùn vulete micca riceve. Per fà quessa, apre u menu principale. Press usettings buttone di paràmetri. Allora selezziunate "forbidden Missaghji micca dumandati>mail Mail" in u menu principale.
Sè vo vulete bluccà missaghji da un utilizatore particulare, ignurà lu. Per ignurà un utilizatore, cliccate nantu à u so nickname. In u menù mostratu, selezziunatelist "I mo listi", allorauserlist iggy "+ ignore".