appointmentMød mennesker ved at gå til aftaler.
pic appointment
Hvad er en aftale?
I denne applikation kan du møde folk virtuelt ved at bruge chatten, forummet, spillelokalerne osv. Men du kan også organisere begivenheder i det virkelige liv og byde gæster velkommen, som kan være dine venner eller totalt fremmede.
Udgiv din begivenhed med en beskrivelse, en dato og en adresse. Indstil mulighederne for begivenheden, så de passer til din organisations begrænsninger, og vent på, at folk registrerer sig.
Brugsvejledning?
For at få adgang til denne funktion skal du gå til hovedmenuen og vælgemeet Mød >appointment Aftale.
Du vil se et vindue med 3 faner:search Søg,calendar Dagsorden,eye Detaljer.
searchFanen Søg
Brug filtrene øverst til at vælge et sted og en dag. Du vil se de begivenheder, der er foreslået for den pågældende dag på det pågældende sted.
Vælg en begivenhed ved at trykke påeye knap.
calendarFanen Dagsorden
På denne fane kan du se alle de begivenheder, du har oprettet, og alle de begivenheder, du er tilmeldt.
Vælg en begivenhed ved at trykke påeye knap.
eyeFanen Detaljer
På denne fane kan du se detaljerne for den valgte begivenhed. Alt er ret selvforklarende.
hintTip : Tryk påsettings Indstillinger-knappen på værktøjslinjen, og vælgappointment export "Eksporter til kalender". Du vil derefter være i stand til at tilføje begivenhedens detaljer på din favoritkalender
(Google, Apple, Microsoft, Yahoo)
, hvor du vil kunne indstille alarmer og meget mere.
Hvordan laver man en begivenhed?
På dencalendar "Agenda" fanen, tryk på knappencreate item "Opret", og følg instruktionerne på skærmen.
Læs venligst moderatorRegler for udnævnelserne inden du gør det.
Ansættelsesstatistik
Åbn en brugers profil. Øverst vil du se brugsstatistik om aftalerne.