moderatorHjælpevejledning til moderatorer.
pic moderator
Hvorfor er du moderator?
Hvordan straffer man en bruger?
Klik på brugerens navn. Vælg i menuenmoderator "Moderation", og vælg derefter en passende handling:
Forbud mod aftaler?
Når du udelukker en bruger, vil han blive udelukket fra chatrum, fora og private beskeder (undtagen med hans kontakter). Men du skal også beslutte, om du vil forbyde brugeren at bruge aftalerne eller ej. Hvordan beslutter man sig?
Grunde til moderation.
Brug ikke en tilfældig årsag, når du straffer nogen, eller når du sletter et indhold.
hintTip: Hvis du ikke finder en passende grund, så har personen ikke overtrådt reglerne og skal ikke straffes. Du kan ikke diktere din vilje til folk, fordi du er en moderator. Du skal være med til at opretholde orden, som en service for fællesskabet.
Banlængde.
Ekstreme foranstaltninger.
Når du åbner menuen for at udelukke en bruger, har du mulighed for at bruge ekstreme foranstaltninger. Ekstreme foranstaltninger gør det muligt at sætte længere udelukkelser og bruge taktik mod hackere og meget dårlige mennesker:
hintTip: Kun moderatorer med et niveau på 1 eller mere kan bruge ekstreme foranstaltninger.
Misbrug ikke dine kræfter.
Hvordan håndterer man offentlige sexbilleder?
Sexbilleder er forbudt på offentlige sider. De er tilladt i private samtaler.
Hvordan bedømmer man, om et billede er seksuelt?
Hvordan fjerner man sexbilleder?
Historie om mådehold.
I hovedmenuen kan du se historikken for modereringerne.
Moderering af listen over chatrum:
Moderering af forummet:
Moderering af aftaler:
Chatrums skjoldtilstand.
Advarsler.
hintTip : Hvis du lader advarselsvinduet være åbent på den første side, vil du blive underrettet om nye advarsler i realtid.
Moderationshold og chefer.
Servergrænse.
Vil du forlade moderationsteamet?
Hemmeligholdelse og ophavsret.