modal menuNaviger i programmet.
pic navigate
Navigationsprincipper
Programmets brugergrænseflade er ligesom den på din computer:
Om underretningerne
Nogle gange vil du se et blinkende ikon på proceslinjen. Dette er for at fange din opmærksomhed, fordi nogen er klar til at spille, eller fordi det er din tur til at spille, eller fordi nogen har skrevet dit kaldenavn i chatrummet, eller fordi du har en indgående besked... Klik blot på det blinkende ikon for at finde ud af, hvad der foregår.
Tålmodighed...
En sidste ting: Dette er et online program, der er forbundet til en internetserver. Nogle gange, når du klikker på en knap, tager svaret et par sekunder. Det skyldes, at netværksforbindelsen er mere eller mindre hurtig, afhængig af tidspunktet på dagen. Klik ikke flere gange på den samme knap. Bare vent til serveren svarer.