app-icon-120x120pxHvilken slags program er Player22.com?
pic overview
Beskrivelse
Player22.com er en social applikation designet til at møde nye venner, der bor tæt på dig. Ansøgningen er helt gratis.
Player22.com er den første internettjeneste af sin art. Den kombinerer en spilserver, en chatserver, en kraftfuld social app... og endnu mere.
Installation af applikationen
Player22.com er tilgængelig uden installation: På enhver personlig computer eller smartphone, ved hjælp af en moderne browser som f.eks
Chrome, Safari, Edge, Firefox, Samsung
ved at navigere til hjemmesiden
"player22.com/app"
.
Hvis du foretrækker at installere applikationen: Gå til din foretrukne App-store, og søg efter app-icon-120x120px
"Player22"
.
Et ord fra forfatteren
"Mit navn er Joel. Jeg er en uafhængig fransk softwareingeniør. Jeg udgav den første version af
Player22.com
tilbage i 2011 under navnet "
Keyja.com
". Og i dag i år 2022 er jeg stolt af at frigive en ny version med alle de succesfulde funktioner i den gamle applikation, men også med en masse forbedringer. »
player22 banner anim
« Tilmeld dig et af vores fællesskaber. Velkommen til Player22.com, den første internettjeneste dedikeret til "social underholdning": Lad os lege med sjove mennesker. Lad os tale med interessante mennesker. Lad os møde nye vidunderlige mennesker. Og frem for alt, lad os have det sjovt sammen! »
pic signature