Hvordan indstiller man spilindstillingerne?
Når du har oprettet et spillerum, er du automatisk vært for rummet. Når du er vært for et værelse, har du magten til at bestemme, hvordan du indstiller rummets muligheder.
Klik på indstillingsknappen i spillerummetsettings , og vælgsettings "spilmuligheder". Mulighederne er følgende:
Klik på knappen "OK" for at registrere indstillingerne. Titlen på vinduet vil ændre sig, og mulighederne for dit værelse vil blive opdateret i lobbyens spilleliste.