sudoku plugin iconSpilleregler: Sudoku.
pic sudoku
Hvordan spiller man?
For at spille skal du blot klikke på firkanten, hvor et ciffer skal placeres, og derefter klikke på et tal.
Spillets regler
Sudoku er et japansk tankespil. Du skal finde måden at placere cifre fra 1 til 9 på et 9x9 gitter. I starten af spillet er der givet nogle få cifre, og der er kun én måde at fylde gitteret korrekt på. Hvert ciffer skal placeres for at overholde hver af følgende regler:
Traditionelt set er Sudoku et ensomt spil. Men på denne app er det et spil for to spillere. Hver spiller spiller efter den anden, indtil gitteret er fyldt. I slutningen vinder spilleren med det mindste antal fejl spillet.