multilingualVælg en server.
pic server
Hvad er en server?
Der er én server for hvert land, hver region eller stat og for hver by. Du skal vælge en server for at kunne bruge applikationen, og når du gør det, vil du være i kontakt med personer, der har valgt den samme server end dig.
For eksempel, hvis du vælger serveren "Mexico", og du klikker på hovedmenuen og vælgerforum "Forum", vil du deltage i forummet for serveren "Mexico". Dette forum besøges af mexicanske folk, der taler spansk.
Hvordan vælger man en server?
Åbn hovedmenuen. Nederst skal du klikke på knappen "Valgt server". Så kan du gøre det på 2 måder:
Kan jeg ændre min server?
Ja, åbn hovedmenuen. Nederst skal du klikke på knappen "Valgt server". Vælg derefter en ny server.
Kan jeg bruge en anden server end det sted, hvor jeg bor?
Ja, vi er meget tolerante, og nogle mennesker vil være glade for at have udenlandske besøgende. Men vær opmærksom på: