privchatØjeblikkelig udveksling af beskeder
Hvad er det?
En onlinemeddelelse er en privat besked mellem dig og en anden bruger. Du kan kun sende denne slags beskeder til brugere, der er forbundet til serveren lige nu, og beskederne bliver ikke optaget. Chatbeskeder er private: De kan kun ses af dig og din samtalepartner.
Brugsvejledning?
For at åbne et onlinemeddelelsesvindue med en bruger skal du klikke på hans kaldenavn. Vælg i den viste menutalk "Kontakt", såprivchat "Øjeblikkelig udveksling af beskeder".
Instruktioner til hvordan du bruger chatpanelet er her .
Hvordan blokerer man det?
Du kan blokere indgående private beskeder, hvis du ikke ønsker at modtage dem. For at gøre det skal du åbne hovedmenuen. Tryk påsettings indstillingsknap. Vælg derefter "forbidden Uopfordrede beskeder >privchat Instant messaging" i hovedmenuen.
Hvis du vil blokere beskeder fra en bestemt bruger, skal du ignorere ham. For at ignorere en bruger, klik på hans kaldenavn. Vælg i den viste menulist "Mine lister", altsåuserlist iggy "+ ignorer".