mailE-mail
Hvad er det?
En e-mail er en privat besked mellem dig og en anden bruger. E-mails optages på serveren, så du kan sende en besked til en, der ikke er forbundet til serveren lige nu, og personen modtager beskeden senere.
E-mail i appen er et internt beskedsystem. Kun personer, der har en aktiv konto på applikationen, kan sende og modtage interne e-mails.
Brugsvejledning?
For at sende en e-mail til en bruger skal du klikke på hans kaldenavn. Det åbner en menu. Vælg i menuentalk "Kontakt", såmail "E-mail".
Hvordan blokerer man det?
Du kan blokere indgående e-mails, hvis du ikke ønsker at modtage dem. For at gøre det skal du åbne hovedmenuen. Tryk påsettings indstillingsknap. Vælg derefter "forbidden Uopfordrede beskeder >mail Mail" i hovedmenuen.
Hvis du vil blokere beskeder fra en bestemt bruger, skal du ignorere ham. For at ignorere en bruger, klik på hans kaldenavn. Vælg i den viste menulist "Mine lister", altsåuserlist iggy "+ ignorer".