modal menuNabigatu programan.
pic navigate
Nabigazio-printzipioak
Programaren erabiltzailearen interfazea zure ordenagailukoaren antzekoa da:
Jakinarazpenei buruz
Batzuetan, ikono keinuka ikusiko duzu ataza-barran. Hau zure arreta erakartzeko da, norbait jolasteko prest dagoelako, edo jolasteko txanda tokatzen delako, edo norbaitek zure ezizena idatzi duelako txat-aretoan, edo sarrerako mezu bat duzulako... Egin klik keinuka keinuko ikonoan besterik gabe. jakizu zer gertatzen den.
Pazientzia...
Azken gauza bat: hau lineako programa bat da, Interneteko zerbitzari batera konektatuta. Batzuetan, botoi bat sakatzen duzunean, erantzunak segundo batzuk hartzen ditu. Hau da, sareko konexioa azkarrago edo gutxiago delako, eguneko orduaren arabera. Ez egin klik hainbat aldiz botoi berean. Itxaron zerbitzariak erantzun arte.