app-icon-120x120pxNolako programa da Player22.com?
pic overview
Deskribapena
Player22.com zure ondoan bizi diren lagun berriak ezagutzeko diseinatutako aplikazio soziala da. Aplikazioa guztiz doakoa da.
Player22.com mota honetako lehen Interneteko zerbitzua da. Jolasen zerbitzari bat, txat zerbitzari bat, aplikazio sozial indartsua... eta are gehiago konbinatzen ditu.
Aplikazioaren instalazioa
Player22.com instalatu gabe dago erabilgarri: edozein ordenagailu pertsonal edo telefono mugikortan, arakatzaile moderno bat erabiliz
Chrome, Safari, Edge, Firefox, Samsung
webgunera nabigatuz
"player22.com/app"
.
Nahiago baduzu aplikazioa instalatu: joan zure gogoko App-dendan eta bilatu app-icon-120x120px
"Player22"
.
Egilearen hitz bat
«Nire izena Joel da. Frantziako software ingeniari independentea naiz. Lehen bertsioa argitaratu nuen
Player22.com
2011n "" izenarekin
Keyja.com
". Eta gaur 2022an, harro nago bertsio berri bat kaleratzeaz, aplikazio zaharraren ezaugarri arrakastatsu guztiekin, baina baita hobekuntza askorekin ere. "
player22 banner anim
« Sartu gure komunitate batean. Ongi etorri Player22.com-era, "entretenimendu sozialari" eskainitako Interneteko lehen zerbitzura: jolastu dezagun jende dibertigarriekin. Hitz egin dezagun jende interesgarriarekin. Ezagutu dezagun jende zoragarri berria. Eta batez ere, ondo pasa gaitezen elkarrekin! »
pic signature