appointmentTapaa ihmisiä käymällä tapaamisissa.
pic appointment
Mikä on tapaaminen?
Tässä sovelluksessa voit tavata ihmisiä virtuaalisesti chatin, keskustelupalstan, pelihuoneiden jne. avulla. Voit myös järjestää tapahtumia tosielämässä ja toivottaa tervetulleeksi vieraita, jotka voivat olla ystäviäsi tai täysin tuntemattomia.
Julkaise tapahtumasi kuvauksen, päivämäärän ja osoitteen kera. Aseta tapahtuman asetukset organisaatiosi rajoitusten mukaan ja odota ihmisten rekisteröitymistä.
Kuinka käyttää sitä?
Voit käyttää tätä ominaisuutta siirtymällä päävalikkoon ja valitsemallameet Tapaa >appointment Nimittäminen.
Näet ikkunan, jossa on 3 välilehteä:search Hae,calendar Esityslista,eye Yksityiskohdat.
searchHaku-välilehti
Käytä yläreunan suodattimia valitaksesi sijainnin ja päivän. Näet kyseiselle päivälle ehdotetut tapahtumat kyseisessä paikassa.
Valitse tapahtuma painamallaeye -painiketta.
calendarEsityslista-välilehti
Tällä välilehdellä näet kaikki luomasi tapahtumat ja kaikki tapahtumat, joihin olet rekisteröitynyt.
Valitse tapahtuma painamallaeye -painiketta.
eyeTiedot-välilehti
Tällä välilehdellä näet valitun tapahtuman tiedot. Kaikki on varsin itsestään selvää.
hintVihje : Painasettings Asetukset-painiketta työkalupalkissa ja valitseappointment export "Vie kalenteriin". Tämän jälkeen voit lisätä tapahtuman tiedot suosikkikalenteriisi
(Google, Apple, Microsoft, Yahoo)
, jossa voit asettaa hälytyksiä ja paljon muuta.
Kuinka luoda tapahtuma?
Käytössäcalendar "Agenda" -välilehti, paina -painikettacreate item "Luo" ja seuraa näytön ohjeita.
Ole hyvä ja lue moderatorTapaamisia koskevat säännöt ennen sen tekemistä.
Ajanvaraustilastot
Avaa käyttäjän profiili. Yläreunassa näet tapaamisten käyttötilastot.