modal menuNavigoi ohjelmassa.
pic navigate
Navigoinnin periaatteet
Ohjelman käyttöliittymä on aivan kuten tietokoneesi käyttöliittymä:
Tietoja ilmoituksista
Joskus näet vilkkuvan kuvakkeen tehtäväpalkissa. Tämä on kiinnittääksesi huomiosi, koska joku on valmis pelaamaan tai koska on sinun vuorosi pelata, tai koska joku on kirjoittanut lempinimesi chat-huoneeseen tai koska sinulle on saapunut viesti... Napsauta vain vilkkuvaa kuvaketta ota selvää mitä tapahtuu.
Kärsivällisyyttä...
Viimeinen asia: Tämä on online-ohjelma, joka on yhdistetty Internet-palvelimeen. Joskus kun napsautat painiketta, vastaus kestää muutaman sekunnin. Tämä johtuu siitä, että verkkoyhteys on enemmän tai vähemmän nopea vuorokaudenajasta riippuen. Älä napsauta samaa painiketta useita kertoja. Odota vain, kunnes palvelin vastaa.