app-icon-120x120pxMillainen ohjelma Player22.com on?
pic overview
Kuvaus
Player22.com on sosiaalinen sovellus, joka on suunniteltu tapaamaan uusia lähelläsi asuvia ystäviä. Sovellus on täysin ilmainen.
Player22.com on ensimmäinen Internet-palvelu laatuaan. Se yhdistää pelipalvelimen, chat-palvelimen, tehokkaan sosiaalisen sovelluksen... ja vielä enemmän.
Sovelluksen asennus
Player22.com on saatavilla ilman asennusta: Millä tahansa tietokoneella tai älypuhelimella modernilla selaimella, kuten
Chrome, Safari, Edge, Firefox, Samsung
siirtymällä sivustolle
"player22.com/app"
.
Jos haluat asentaa sovelluksen: Mene suosikkisovelluskauppaasi ja etsi app-icon-120x120px
"Player22"
.
Sana kirjoittajalta
"Nimeni on Joel. Olen itsenäinen ranskalainen ohjelmistosuunnittelija. Julkaisin ensimmäisen version
Player22.com
vuonna 2011 nimellä "
Keyja.com
". Ja tänään vuonna 2022, olen ylpeä voidessani julkaista uuden version, jossa on kaikki vanhan sovelluksen onnistuneet ominaisuudet, mutta myös paljon parannuksia. »
player22 banner anim
« Liity johonkin yhteisöstämme. Tervetuloa Player22.comiin, ensimmäiseen "sosiaaliseen viihteeseen" omistettuun Internet-palveluun: Leikitään hauskojen ihmisten kanssa. Keskustellaan mielenkiintoisten ihmisten kanssa. Tapaamme uusia ihania ihmisiä. Ja ennen kaikkea, pidetään hauskaa yhdessä! »
pic signature