battleships plugin iconPelin säännöt: Meritaistelu.
pic battleships
Kuinka pelata?
Jos haluat pelata, napsauta vain aluetta, jolla hyökätä vastustajaa vastaan. Jos osut veneeseen, pelaat uudelleen.
Pelin säännöt
Tämä peli on hyvin yksinkertainen. Sinun on löydettävä, missä vastustajasi veneet ovat piilossa. Pelilaudan koko on 10x10, ja pelaaja, joka löytää jokaisen veneen ensimmäisenä, voittaa.
Veneet asetetaan satunnaisesti tietokoneeseen. Jokaisella pelaajalla on 8 venettä, 4 pystysuoraa ja 4 vaakasuuntaista: 2 venettä kokoa 2, 2 venettä kokoa 3, 2 venettä kokoa 4 ja 2 venettä kokoa 5. Veneet eivät voi koskettaa toisiaan.