multilingualValitse palvelin.
pic server
Mikä on palvelin?
Jokaiselle maalle, alueelle tai osavaltiolle ja kaupungeille on yksi palvelin. Sinun on valittava palvelin voidaksesi käyttää sovellusta, ja kun teet niin, olet yhteydessä ihmisiin, jotka valitsivat saman palvelimen kuin sinä.
Jos esimerkiksi valitset palvelimen "Meksiko" ja napsautat päävalikkoa ja valitsetforum "Foorumi", liität palvelimen "Meksiko" foorumiin. Tällä foorumilla vierailevat meksikolaiset, jotka puhuvat espanjaa.
Kuinka valita palvelin?
Avaa päävalikko. Napsauta alareunassa painiketta "Valittu palvelin". Sitten voit tehdä sen kahdella tavalla:
Voinko vaihtaa palvelintani?
Kyllä, avaa päävalikko. Napsauta alareunassa painiketta "Valittu palvelin". Valitse sitten uusi palvelin.
Voinko käyttää eri palvelinta kuin asuinpaikkaani?
Kyllä, olemme erittäin suvaitsevaisia, ja jotkut ihmiset ovat iloisia ulkomaisista vieraista. Mutta ole tietoinen: