privchatPikaviestintä
Mikä se on?
Pikaviesti on yksityinen viesti sinun ja toisen käyttäjän välillä. Voit lähettää tällaisia viestejä vain käyttäjille, jotka ovat tällä hetkellä yhteydessä palvelimeen, eikä viestejä tallenneta. Pikaviestit ovat yksityisiä: vain sinä ja keskustelukumppanisi näet ne.
Kuinka käyttää sitä?
Voit avata pikaviesti-ikkunan käyttäjän kanssa napsauttamalla hänen lempinimeään. Valitse näytetystä valikostatalk "Ota yhteyttä" siisprivchat "Pikaviestintä".
Ohjeet chat-paneelin käyttöön ovat täällä .
Kuinka estää se?
Voit estää saapuvat yksityisviestit, jos et halua vastaanottaa niitä. Voit tehdä tämän avaamalla päävalikon. painasettings asetuspainiketta. Valitse sitten "forbidden Ei-toivotut viestit >privchat Pikaviestit" päävalikossa.
Jos haluat estää tietyn käyttäjän viestit, jätä hänet huomiotta. Voit ohittaa käyttäjän napsauttamalla hänen lempinimeään. Valitse näytetystä valikostalist "Omat listani" siisuserlist iggy "+ jättää huomioimatta".