mailSähköposti
Mikä se on?
Sähköposti on yksityinen viesti sinun ja toisen käyttäjän välillä. Sähköpostit tallennetaan palvelimelle, joten voit lähettää viestin henkilölle, joka ei ole tällä hetkellä yhteydessä palvelimeen, ja henkilö saa viestin myöhemmin.
Sovelluksen sähköposti on sisäinen viestintäjärjestelmä. Vain ihmiset, joilla on aktiivinen tili sovelluksessa, voivat lähettää ja vastaanottaa sisäisiä sähköposteja.
Kuinka käyttää sitä?
Jos haluat lähettää sähköpostin käyttäjälle, napsauta hänen lempinimeään. Se avaa valikon. Valitse valikostatalk "Ota yhteyttä" siismail "Sähköposti".
Kuinka estää se?
Voit estää saapuvat sähköpostit, jos et halua vastaanottaa niitä. Voit tehdä tämän avaamalla päävalikon. painasettings asetuspainiketta. Valitse sitten "forbidden Ei-toivotut viestit >mail Mail" päävalikosta.
Jos haluat estää tietyn käyttäjän viestit, jätä hänet huomiotta. Voit ohittaa käyttäjän napsauttamalla hänen lempinimeään. Valitse näytetystä valikostalist "Omat listani" siisuserlist iggy "+ jättää huomioimatta".