modal menuNavigearje yn it programma.
pic navigate
Navigaasjeprinsipes
De brûkersynterface fan it programma is krekt lykas dy op jo kompjûter:
Oer de notifikaasjes
Soms sille jo in blinkend ikoan sjen yn 'e taakbalke. Dit is om jo oandacht te fangen, om't immen klear is om te spyljen, of om't it jo beurt is om te spyljen, of om't immen jo bynamme yn 'e chatroom skreaun hat, of om't jo in ynkommend berjocht hawwe ... Klikje gewoan op it knipperende ikoan om útfine wat der bart.
Geduld...
Ien lêste ding: Dit is in online programma, ferbûn mei in ynternettsjinner. Soms as jo op in knop klikke, nimt it antwurd in pear sekonden. Dit komt om't de netwurkferbining min of mear fluch is, ôfhinklik fan de tiid fan de dei. Klikje net meardere kearen op deselde knop. Wachtsje gewoan oant de tsjinner reagearret.