app-icon-120x120pxHokker soarte programma is Player22.com?
pic overview
Beskriuwing
Player22.com is in sosjale applikaasje ûntworpen om nije freonen te moetsjen dy't tichtby jo wenje. De applikaasje is folslein fergees.
Player22.com is de earste ynternettsjinst yn syn soarte. It kombinearret in spultsje-tsjinner, in peteartsjinner, in krêftige sosjale app ... en noch mear.
Ynstallaasje fan de applikaasje
Player22.com is beskikber sûnder ynstallaasje: Op elke persoanlike kompjûter of smartphone, mei in moderne browser lykas
Chrome, Safari, Edge, Firefox, Samsung
troch te navigearjen nei de webside
"player22.com/app"
.
As jo leaver de applikaasje te ynstallearjen: Gean nei jo favorite App-winkel, en sykje nei app-icon-120x120px
"Player22"
.
In wurd fan de skriuwer
"Myn namme is Joel. Ik bin in ûnôfhinklike Frânske software-yngenieur. Ik publisearre de earste ferzje fan
Player22.com
werom yn 2011 ûnder de namme "
Keyja.com
". En hjoed yn it jier 2022 bin ik grutsk om in nije ferzje frij te litten, mei alle suksesfolle funksjes fan 'e âlde applikaasje, mar ek mei in protte ferbetterings. »
player22 banner anim
« Doch mei oan ien fan ús mienskippen. Wolkom by Player22.com, de earste ynternettsjinst wijd oan "sosjale fermaak": Litte wy spielje mei grappige minsken. Lit ús prate mei nijsgjirrige minsken. Lit ús moetsje nije prachtige minsken. En boppe alles, litte wy tegearre wille hawwe! »
pic signature