sudoku plugin iconRegels fan it spul: Sudoku.
pic sudoku
Hoe te spyljen?
Om te spyljen, klik gewoan op it plein wêr't jo in sifer pleatse, klik dan op in nûmer.
De regels fan it spul
Sudoku is in Japansk geastspultsje. Jo moatte de manier fine om sifers fan 1 oant 9 te pleatsen op in 9x9 raster. Oan it begjin fan it spul wurde in pear sifers jûn, en d'r is mar ien manier om it raster korrekt te foljen. Elk sifer moat pleatst wurde om elk fan 'e folgjende regels te respektearjen:
Tradysjoneel is Sudoku in solitêr spultsje. Mar op dizze app is it in spultsje foar twa spilers. Elke spiler spilet nei de oare oant it raster fol is. Oan 'e ein wint de spiler mei it lytste oantal flaters it spul.