multilingualSelektearje in tsjinner.
pic server
Wat is in tsjinner?
D'r is ien server foar elk lân, elke regio of steat, en foar elke stêd. Jo moatte in tsjinner selektearje om de applikaasje te brûken, en as jo dat dogge, sille jo yn kontakt komme mei minsken dy't deselde tsjinner as jo hawwe selektearre.
Bygelyks, as jo selektearje de tsjinner "Meksiko", en jo klikke op it haadmenu, en selektearjeforum "Forum", jo sille meidwaan oan it foarum fan 'e tsjinner "Meksiko". Dit foarum wurdt besocht troch Meksikaanske minsken, dy't Spaansk prate.
Hoe kinne jo in tsjinner selektearje?
Iepenje it haadmenu. Klikje ûnderoan op de knop "Selekteare tsjinner". Dan kinne jo it op 2 manieren dwaan:
Kin ik feroarje myn tsjinner?
Ja, iepenje it haadmenu. Klikje ûnderoan op de knop "Selekteare tsjinner". Selektearje dan in nije tsjinner.
Kin ik in oare server brûke dan it plak dêr't ik wenje?
Ja, wy binne tige tolerant, en guon minsken sille bliid wêze om bûtenlânske besikers te hawwen. Mar wês bewust: