appointmentCoñece xente acudindo ás citas.
pic appointment
Que é unha cita?
Nesta aplicación, podes coñecer xente virtualmente usando o chat, o foro, as salas de xogos, etc. Pero tamén podes organizar eventos na vida real e acoller convidados, que poden ser amigos teus ou totalmente descoñecidos.
Publica o teu evento cunha descrición, unha data e un enderezo. Establece as opcións do evento para que se axusten ás restricións da túa organización e agarde a que se rexistren a xente.
Como usalo?
Para acceder a esta función, vai ao menú principal e seleccionameet Coñece >appointment Cita.
Verá unha fiestra con 3 pestanas:search buscar,calendar axenda,eye Detalles.
searchA pestana Busca
Usa os filtros da parte superior para seleccionar unha localización e un día. Verás os eventos propostos para ese día nese lugar.
Seleccione un evento premendo o botóneye botón.
calendarA pestana Axenda
Nesta pestana, podes ver todos os eventos que creaches e todos os eventos nos que estás rexistrado.
Seleccione un evento premendo o botóneye botón.
eyeA pestana Detalles
Nesta pestana, podes ver os detalles do evento seleccionado. Todo é bastante autoexplicativo.
hintConsello : prema o botónsettings botón Configuración na barra de ferramentas e seleccioneappointment export "Exportar ao calendario". Despois poderás engadir os detalles do evento no teu calendario favorito
(Google, Apple, Microsoft, Yahoo)
, onde poderás configurar alarmas e moito máis.
Como crear un evento?
Nocalendar Pestana "Axenda", prema o botóncreate item "Crear" e siga as instrucións que aparecen na pantalla.
Por favor, le o moderatorNormas para as citas antes de facelo.
Estatísticas de citas
Abre o perfil dun usuario. Na parte superior, verás estatísticas de uso sobre as citas.