moderatorManual de axuda para moderadores.
pic moderator
Por que es moderador?
Como castigar a un usuario?
Fai clic no nome do usuario. No menú, seleccionamoderator "Moderación" e, a continuación, seleccione a acción adecuada:
Prohibir citas?
Cando prohibis a un usuario, será expulsado das salas de chat, dos foros e das mensaxes privadas (excepto cos seus contactos). Pero tamén tes que decidir se prohibirás ao usuario o uso das citas ou non. Como decidir?
Motivos para a moderación.
Non uses un motivo aleatorio cando castigas a alguén ou cando eliminas un contido.
hintSuxestión: se non atopa unha razón adecuada, a persoa non incumpriu as regras e non debe ser castigada. Non podes ditar a túa vontade á xente porque es un moderador. Debes contribuír a manter a orde, como servizo á comunidade.
Duración da expulsión.
Medidas extremas.
Cando abres o menú para prohibir un usuario, tes a posibilidade de utilizar medidas extremas. As medidas extremas permiten establecer prohibicións máis longas e utilizar tácticas contra hackers e persoas moi malas:
hintConsello: só os moderadores cun nivel de 1 ou máis poden usar medidas extremas.
Non abuses dos teus poderes.
Como tratar coas imaxes de sexo público?
As imaxes de sexo están prohibidas nas páxinas públicas. Están permitidos en conversas privadas.
Como xulgar se unha imaxe é sexual?
Como eliminar imaxes de sexo?
Historia da moderación.
No menú principal, podes ver o historial das moderacións.
Moderación da lista de salas de chat:
Moderación do foro:
Moderación dos nomeamentos:
Modo escudo das salas de chat.
Alertas.
hintConsello : Se deixas a xanela de alerta aberta na primeira páxina, recibirás unha notificación das novas alertas en tempo real.
Equipos de moderación e xefes.
Límite do servidor.
Queres saír do equipo de moderación?
Segredo e copyright.