modal menuNavega polo programa.
pic navigate
Principios de navegación
A interface de usuario do programa é como a do teu ordenador:
Sobre as notificacións
Ás veces, verás unha icona parpadeante na barra de tarefas. Isto é para chamar a túa atención, porque alguén está preparado para xogar, ou porque é a túa quenda de xogar, ou porque alguén escribiu o teu alcume na sala de chat, ou porque tes unha mensaxe entrante... Só tes que facer clic na icona parpadeante para descubrir o que está a pasar.
Paciencia...
Unha última cousa: este é un programa en liña, conectado a un servidor de internet. Ás veces, cando fai clic nun botón, a resposta leva uns segundos. Isto débese a que a conexión de rede é máis ou menos rápida, dependendo da hora do día. Non prema varias veces no mesmo botón. Só agarda ata que o servidor responda.