app-icon-120x120pxQue tipo de programa é Player22.com?
pic overview
Descrición
Player22.com é unha aplicación social deseñada para coñecer novos amigos que viven preto de ti. A aplicación é totalmente gratuíta.
Player22.com é o primeiro servizo de internet deste tipo. Combina un servidor de xogos, un servidor de chat, unha potente aplicación social... e aínda máis.
Instalación da aplicación
Player22.com está dispoñible sen instalación: en calquera ordenador persoal ou teléfono intelixente, utilizando un navegador moderno como
Chrome, Safari, Edge, Firefox, Samsung
navegando ao sitio web
"player22.com/app"
.
Se prefires instalar a aplicación: vai á túa tenda de aplicacións favorita e busca app-icon-120x120px
"Player22"
.
Unha palabra do autor
"O meu nome é Xoel. Son enxeñeiro de software francés independente. Publiquei a primeira versión de
Player22.com
en 2011 baixo o nome "
Keyja.com
". E hoxe, no ano 2022, estou orgulloso de lanzar unha nova versión, con todas as características exitosas da antiga aplicación, pero tamén con moitas melloras. »
player22 banner anim
«Únete a unha das nosas comunidades. Benvido a Player22.com, o primeiro servizo de Internet dedicado ao "entretemento social": xoguemos con xente divertida. Falemos con xente interesante. Imos coñecer novas persoas marabillosas. E sobre todo, divertímonos xuntos! »
pic signature