battleships plugin iconRegras do xogo: Batalla marítima.
pic battleships
Como xogar?
Para xogar, só tes que facer clic na área onde atacar ao opoñente. Se golpeas un barco, volves xogar.
As regras do xogo
Este xogo é moi sinxelo. Debes atopar onde están escondidos os barcos do teu opoñente. O taboleiro de xogo é de 10x10 e gaña o primeiro xogador que atope cada barco.
Os barcos son colocados ao azar polo ordenador. Cada xogador ten 8 barcos, 4 verticais e 4 horizontais: 2 barcos de tamaño 2, 2 barcos de tamaño 3, 2 barcos de tamaño 4 e 2 barcos de tamaño 5. Os barcos non poden tocarse.