Como configurar as opcións do xogo?
Cando creas unha sala de xogos, es automaticamente o anfitrión da sala. Cando es o anfitrión dunha sala, tes o poder de decidir como configurar as opcións da sala.
Na sala de xogos, fai clic no botón de opciónssettings , e seleccionesettings "opcións de xogo". As opcións son as seguintes:
Fai clic no botón "Aceptar" para gravar as opcións. O título da xanela cambiará e as opcións da túa habitación actualizaranse na lista de xogos do vestíbulo.