multilingualSeleccione un servidor.
pic server
Que é un servidor?
Hai un servidor para cada país, cada rexión ou estado e para cada cidade. Debes seleccionar un servidor para poder usar a aplicación e, cando o fagas, estarás en contacto con persoas que seleccionaron o mesmo servidor ca ti.
Por exemplo, se selecciona o servidor "México" e fai clic no menú principal e seleccionaforum "Foro", unirase ao foro do servidor "México". Este foro é visitado por mexicanos, que falan español.
Como seleccionar un servidor?
Abre o menú principal. Na parte inferior, fai clic no botón "Servidor seleccionado". Despois, podes facelo de 2 xeitos:
Podo cambiar o meu servidor?
Si, abra o menú principal. Na parte inferior, fai clic no botón "Servidor seleccionado". A continuación, seleccione un novo servidor.
Podo usar un servidor diferente ao do lugar onde vivo?
Si, somos moi tolerantes, e algunhas persoas estarán encantadas de ter visitantes estranxeiros. Pero teña en conta: