forumForo
Que é?
O foro é un lugar onde moitos usuarios falan xuntos, aínda que non estean conectados ao mesmo tempo. Todo o que escribes nun foro é público e calquera pode lelo. Polo tanto, teña coidado de non escribir a súa información persoal. As mensaxes grávanse no servidor, polo que calquera pode participar en calquera momento.
Un foro está organizado en categorías. Cada categoría contén temas. Cada tema é unha conversa con varias mensaxes de varios usuarios.
Como usalo?
Pódese acceder ao foro mediante o menú principal.
Hai 4 seccións na xanela do foro.