privchatMensaxería instantánea
Que é?
Unha mensaxe instantánea é unha mensaxe privada entre vostede e outro usuario. Podes enviar este tipo de mensaxes só aos usuarios que estean conectados ao servidor agora mesmo e as mensaxes non se gravan. As mensaxes instantáneas son privadas: só as podes ver ti e o teu interlocutor.
Como usalo?
Para abrir unha xanela de mensaxería instantánea cun usuario, fai clic no seu alcume. No menú mostrado, seleccionetalk "Contacto", entónprivchat "Mensaxería instantánea".
Aquí están as instrucións sobre como usar o panel de chat.
Como bloquealo?
Podes bloquear as mensaxes privadas entrantes se non queres recibilas. Para iso, abra o menú principal. Preme osettings botón de configuración. A continuación, seleccione "forbidden Mensaxes non solicitadas >privchat Mensaxería instantánea" no menú principal.
Se queres bloquear as mensaxes dun usuario en particular, ignórao. Para ignorar un usuario, fai clic no seu alcume. No menú mostrado, seleccionelist "As miñas listas", entónuserlist iggy "+ ignorar".