mailCorreo electrónico
Que é?
Un correo electrónico é unha mensaxe privada entre vostede e outro usuario. Os correos electrónicos grávanse no servidor, polo que pode enviar unha mensaxe a alguén que non estea conectado ao servidor agora mesmo, e esa persoa recibirá a mensaxe máis tarde.
O correo electrónico na aplicación é un sistema de mensaxería interno. Só as persoas que teñan unha conta activa na aplicación poden enviar e recibir correos electrónicos internos.
Como usalo?
Para enviar un correo electrónico a un usuario, fai clic no seu alcume. Abrirá un menú. No menú, seleccionatalk "Contacto", entónmail "Correo electrónico".
Como bloquealo?
Podes bloquear os correos electrónicos entrantes se non queres recibilos. Para iso, abra o menú principal. Preme osettings botón de configuración. A continuación, seleccione "forbidden Mensaxes non solicitadas >mail Correo" no menú principal.
Se queres bloquear as mensaxes dun usuario en particular, ignórao. Para ignorar un usuario, fai clic no seu alcume. No menú mostrado, seleccionelist "As miñas listas", entónuserlist iggy "+ ignorar".