app-icon-120x120pxMba’eichagua programa piko Player22.com?
pic overview
Techaukaha
Player22.com ha’e peteĩ aplicación social ojejapóva oikuaa hag̃ua angirũ pyahu oikóva nde ykére. Ko solicitud ha'e totalmente gratis.
Player22.com ha’e peteĩha servicio internet rehegua ko’ãichagua. Ombojoaju peteĩ servidor de juegos, peteĩ servidor de chat, peteĩ app social ipu’akapáva... ha hetave mba’e.
Instalación pe aplicación rehegua
Player22.com ojeguereko instalación’ỹre: Oimeraẽva computadora personal térã teléfono inteligente-pe, ojeporúvo navegador moderno ha’eháicha
Chrome, Safari, Edge, Firefox, Samsung
ojeguata rupi pe página web-pe
"player22.com/app"
.
Emoĩsevéramo pe aplicación: Eike App-store rehayhuvévape, ha eheka app-icon-120x120px
"Player22"
.
Peteĩ ñe’ẽ oúva haiháragui
« Che réra Joel. Che ha’e peteĩ ingeniero de software francés independiente. Che amoherakuã peteĩha versión de...
Player22.com
yma 2011-pe hérape ".
Keyja.com
". Ha ko árape ary 2022-pe, aime orgulloso amoherakuãvo versión pyahu, orekóva opavave característica exitosa aplicación tuja, pero avei heta mejora reheve. »
player22 banner anim
« Eike peteĩva ñande komunida-pe. Peju porãite Player22.com-pe, peteĩha servicio internet oñembosako'íva "entretenimiento social"-pe: Ñañembosarái tapichakuéra iñembosaráiva ndive. Ñañeʼẽmi umi hénte iñinteresántevandi. Jaikuaami tapicha pyahu hechapyrãvape. Ha opa mba'e ári, javy'a oñondive! »