modal menuNavigéiert am Programm.
pic navigate
Navigatioun Prinzipien
D'Benotzerinterface vum Programm ass grad wéi deen op Ärem Computer:
Iwwer d'Notifikatiounen
Heiansdo gesitt Dir eng blénkend Ikon an der Taskbar. Dëst ass fir Är Opmierksamkeet ze fangen, well een bereet ass ze spillen, oder well et Ären Tour ass fir ze spillen, oder well een Äre Spëtznumm am Chatroom geschriwwen huet, oder well Dir en erakommende Message hutt ... Klickt einfach op de blénken Ikon fir erausfannen wat lass ass.
Gedold ...
Eng lescht Saach: Dëst ass en Online Programm, verbonne mat engem Internetserver. Heiansdo wann Dir op e Knäppchen klickt, dauert d'Äntwert e puer Sekonnen. Dëst ass well d'Netzverbindung méi oder manner séier ass, ofhängeg vun der Zäit vum Dag. Klickt net e puer Mol op dee selwechte Knäppchen. Waart just bis de Server reagéiert.