sudoku plugin iconSpillregelen: Sudoku.
pic sudoku
Wéi ze spillen?
Fir ze spillen, klickt einfach op de Quadrat wou Dir eng Ziffer setzt, klickt dann op eng Zuel.
Regele vum Spill
Sudoku ass e japanescht Geescht Spill. Dir musst de Wee fannen fir Zifferen vun 1 bis 9 op engem 9x9 Gitter ze placéieren. Um Ufank vum Spill ginn e puer Ziffere uginn, an et gëtt nëmmen ee Wee fir d'Gitter richteg ze fëllen. All Ziffer muss plazéiert ginn fir jiddereng vun de folgende Regelen ze respektéieren:
Traditionell ass Sudoku en eenzegt Spill. Awer op dëser App ass et e Spill fir zwee Spiller. All Spiller spillt nom aneren bis d'Gitter voll ass. Um Enn gewënnt de Spiller mat de klengste Unzuel vu Feeler d'Spill.