multilingualWielt e Server.
pic server
Wat ass e Server?
Et gëtt ee Server fir all Land, all Regioun oder Staat, a fir all Stad. Dir musst e Server auswielen fir d'Applikatioun ze benotzen, a wann Dir et maacht, sidd Dir a Kontakt mat Leit déi dee selwechte Server wéi Dir gewielt hunn.
Zum Beispill, wann Dir de Server "Mexiko" wielt, an Dir klickt op den Haaptmenü, a wieltforum "Forum", Dir wäert de Forum vum Server "Mexiko" matmaachen. Dëse Forum gëtt vu mexikanesche Leit besicht, déi Spuenesch schwätzen.
Wéi wielen ech e Server?
Öffnen den Haaptmenü. Um ënnen, klickt op de Knäppchen "Ausgewielt Server". Da kënnt Dir et op 2 Weeër maachen:
Kann ech mäi Server änneren?
Jo, den Haaptmenü opmaachen. Um ënnen, klickt op de Knäppchen "Ausgewielt Server". Wielt dann en neie Server.
Kann ech en anere Server benotzen wéi déi Plaz wou ech wunnen?
Jo, mir si ganz tolerant, an e puer Leit wäerten frou auslännesch Visiteuren ze hunn. Awer bewosst: