privchatDirekt Messagerie
Wat ass et?
En Direktnoriicht ass e private Message tëscht Iech an engem anere Benotzer. Dir kënnt dës Zort Message nëmmen un Benotzer schécken, déi elo mam Server verbonne sinn, an d'Messagen ginn net opgeholl. Direktnoriichten si privat: Si kënnen nëmme vun Iech an Ärem Gespréichspartner gesi ginn.
Wéi benotzen ech et?
Fir eng Instant Messagerie Fënster mat engem Benotzer opzemaachen, klickt op säi Spëtznumm. Am Menü gewisen, wielttalk "Kontakt", dannprivchat "Instant Messagerie".
Instruktioune wéi d'Chat Panel ze benotzen sinn hei .
Wéi blockéiere mir et?
Dir kënnt erakommen privat Messagen blockéieren wann Dir se net wëllt kréien. Fir dat ze maachen, öffnen den Haaptmenü. Dréckt opsettings Astellunge Knäppchen. Da wielt "forbidden Onerwënscht Messagen >privchat Instant Messagerie" am Haaptmenü.
Wann Dir Messagen vun engem bestëmmte Benotzer blockéiere wëllt, ignoréiert hien. Fir e Benotzer ze ignoréieren, klickt op säi Spëtznumm. Am Menü gewisen, wieltlist "Meng Lëschte", dannuserlist iggy "+ ignoréieren".